22. SKOJ

Instant, pridevnik, nesklanjan, gastronomsko: pripravljen, narejen brez (dolgega) kuhanja.

Na letošnji konferenci se bo vse vrtelo okoli besede INSTANT. Odgovarjali si bomo namreč na izzive, kako preživeti v dobi hitrosti. Naše življenje postaja vedno bolj instant. Za sprejemanje odločitev imamo na voljo vedno manj časa, zato iz zagat iščemo instant rešitve. Nekatere rešitve so boljše, druge slabše.

Na konferenci želimo do obeh plati pristopiti s pozitivnim nabojem! S pomočjo strokovnjakov in praktikov iz različnih okolij ter področij bo po eni strani ponujala praktične nasvete pri uporabi sodobnih orodij, po drugi pa odstirala slabosti pojava instant in nakazala, kako se jim je moč zoperstaviti.

Pridružite se  nam v torek, 21. in sredo, 22. maja, v Portorožu, ko se bomo posvetili instant rešitvam na področju odnosov z javnostmi in se seznanili s številnimi odličnimi praksami.  V okviru dveh konferenčnih dni bodo z nami svoja znanja in izkušnje delili številni komunikatorji, praktiki in akademiki iz Slovenije in tujine. 

Tradicionalno bomo razglasili prejemnike nagrad prizma za odličnost izvedenih komunikacijskih programov, razglasili prostovoljca leta in že tretje leto zapored izvedli študentski natečaj Inkubator priložnosti.

support
KLIKNITE ZA PRIJAVO »

PROGRAM

PROGRAMSKI SKLOPI

PREDAVATELJI

Celoten seznam predavateljev konference bo dostopen kmalu.

KLIKNITE ZA PRIJAVO »

NAGRADE

Inkubator priložnosti

Prizma

Nacionalna strokovna nagrada, ki jo Slovensko društvo za odnose z javnostmi podeljuje slovenskim organizacijam za odličnost izvedenih komunikacijskih programov na področju odnosov z javnostmi. Je edino tovrstno priznanje slovenskim komunikacijskim strokovnjakom in ne pomeni zgolj komunikacijske odličnosti, temveč izraža tudi strokovnost, znanje, ustvarjalnost in učinkovitost na področju stroke odnosov z javnostmi.

PRIJAVA
Inkubator priložnosti

Prostovoljec leta

Prostovoljec leta: Ta naziv prejme članica ali član PRSS, ki se s svojim prostovoljnim delom na področju odnosov z javnostmi v okviru delovanja društva in širše še posebej izkaže.

PRIJAVA
Inkubator priložnosti

Inkubator priložnosti

Študentski natečaj Inkubator priložnosti: Glavni namen natečaja - Inkubator priložnosti je več mladim, ki si želijo pridobiti dodatno praktično in strokovno znanje, omogočiti brezplačen prihod na konferenco, v zameno za njihove kreativne ideje. Študentje na podlagi podanega komunikacijskega problema na področju odnosov z javnostmi (briefa) iščejo kreativne rešitve in se tako povežejo z uspešnim podjetjem.

PRIJAVA

300

KOMUNIKATORJEV

3

VRSTE NAGRAD

12

PREDAVATELJEV IZ SLOVENIJE IN TUJINE

1

VEčERNA ZABAVA

KLIKNITE ZA PRIJAVO »

SPONZORJI IN PARTNERJI