Silvia Cambie

Watson Ecosystem, IBM

Leta 2015 se je pridružila IBM-u, kjer se ukvarja z uporabo umetne inteligence v procesih in novemu načinu dela. Strankam v Veliki Britaniji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Rusiji pomaga pri spopadanju z zahtevnimi digitalnimi agendami.
Silvia je nekdanja novinarka in avtorica, ki od leta 2007 piše blog (silviacambie.com) o vplivu tehnologije na komunikacijo.

Naslov predavanja: Umetna inteligenca in njen vpliv na komunikacijsko stroko

Nove tehnologije, kot so umetna inteligenca, big data in Cloud computing, imajo precej večji vpliv na prihodnost komunikacijske funkcije, kot se morda zavedamo. Gartner napoveduje, da bo do leta 2030 kar 80 % projektnih nalog, kot sta sledenje in poročanje, ki sta pogosto domena internih komunikacij, avtomatiziranih in izvedenih s pomočjo umetne inteligence. Kje vse to pusti komunikatorje? Pravzaprav na zelo dobrem mestu. Na mestu, kjer se bodo komunikatorji lahko osredotočili na delo, ki nosi višjo vrednost. Na predavanju Silvie Cambie boste izvedeli, zakaj so komunikatorji ključni pri usposabljanju in kako povedati zgodbo umetne inteligence zaposlenim, javnosti in drugim.

Predavanje omogoča NLB.
Silvia Cambie


Nazaj na govornike