23. SKOJ

Če želimo vrzeli premostiti, jih moramo najprej opaziti. Če jih želimo opaziti, moramo biti nanje pozorni.

Letošnja konferenca bo osredotočena na iskanje načinov za premostitev manjših vrzeli ter večjih prepadov, ki vsakodnevno nastajajo v svetu komunikatorjev. Gradili bomo mostove med mlajšimi in starejšimi generacijami. Mlade bomo spodbudili k učenju od bolj veščih, da bodo njihovi odlični nasledniki, ter izkušene, da poslušajo mlade in ostajajo v koraku z drugačnostjo mlajše generacije. Pogovorili se bomo, kako premagati razpoke, ki lahko nastajajo v delovnih odnosih. Gradili znanje, ki nam omogoča izboriti si položaj v organizaciji. Pozabili pa ne bomo niti na mostove med PR in mediji, ki so občasno potrebni obnove.

Ponovno bomo podelili tudi nagrado primus  za komunikacijsko odličnost managerjev in managerk, ter razglasili prejemnike nagrad prizma za odličnost izvedenih komunikacijskih programov. Tudi letos bomo izvedli študentski natečaj Inkubator priložnosti, študente pa tudi izzvali, da se pomerijo s starejšo, bolj izkušeno generacijo komunikatorjev, znotraj tekmovanja PR ima talent. 

Pridružite se nam v ponedeljek, 9. in torek, 10. novembra, v Portorožu (Hotel Slovenija), ko bomo čez tovrstne vrzeli gradili mostove in jih poskušali videti kot izzive namesto probleme. Obljubimo, da bo zanimivo, saj imamo za vas pripravljenih veliko novih stvari in izzivov.

23. SKOJ

Program

Razkrijemo kmalu ...

Razkrijemo kmalu ...

Govorniki

Več razkrijemo kmalu ...

Nagrade

Primus

Primus

Nagrada za komunikacijsko odličnost managerjev in managerk primus je edino strokovno slovensko priznanje, ki prepoznava in nagrajuje komunikacijske sposobnosti najvišjih vodilnih delavcev in delavk. Slovensko društvo za odnose z javnostmi podeljuje nagrado skupaj z Gospodarsko zbornico Slovenije in Združenjem Manager.

PRIJAVA
Inkubator priložnosti

Prizma

Nacionalna strokovna nagrada, ki jo Slovensko društvo za odnose z javnostmi podeljuje slovenskim organizacijam za odličnost izvedenih komunikacijskih programov na področju odnosov z javnostmi. Je edino tovrstno priznanje slovenskim komunikacijskim strokovnjakom in ne pomeni zgolj komunikacijske odličnosti, temveč izraža tudi strokovnost, znanje, ustvarjalnost in učinkovitost na področju stroke odnosov z javnostmi.

PRIJAVA
Prostovoljec leta

Prostovoljec leta

Prostovoljec leta: Ta naziv prejme članica ali član PRSS, ki se s svojim prostovoljnim delom na področju odnosov z javnostmi v okviru delovanja društva in širše še posebej izkaže.

PRIJAVA
Inkubator priložnosti

Inkubator priložnosti

Študentski natečaj Inkubator priložnosti: Glavni namen natečaja - Inkubator priložnosti je več mladim, ki si želijo pridobiti dodatno praktično in strokovno znanje, omogočiti brezplačen prihod na konferenco, v zameno za njihove kreativne ideje. Študentje na podlagi podanega komunikacijskega problema na področju odnosov z javnostmi (briefa) iščejo kreativne rešitve in se tako povežejo z uspešnim podjetjem.

PRIJAVA

300

KOMUNIKATORJEV

3

VRSTE NAGRAD

18

PREDAVATELJEV IZ SLOVENIJE IN TUJINE

1

VEČERNA ZABAVA

Sponzorji in partnerji